ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί  ένα αυτοματοποιημένο e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας που υπήρχαν στην προηγούμενη σελίδα (παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας και στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας).
Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών του
Mrsmart.gr, θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail.

Οι αποστολές γίνονται με την υπηρεσία ACS.


ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Το κόστος υπολογίζεται κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της αγοράς πριν από οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση, και εξαρτάται από το συνολικό βάρος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

  • Courier με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τα  ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ για το εσωτερικό διαμορφώνονται ανάλογα με το βάρος  των ειδών των εμπορευμάτων.

Δηλαδή:  για βάρος  από  0 - 2 kg  το κόστος των μεταφορικών είναι 2.50 € με ΦΠΑ 24% , και για κάθε επιπλέον κιλό  η χρέωση επιβαρύνεται με 1.30 € / ανά κιλό με ΦΠΑ 24%.

  • Courier με αντικαταβολή μετρητών

Εάν επιλέξετε πληρωμή με Αντικαταβολή, τότε υπάρχει μια πρόσθετη χρέωση +2.50 € με ΦΠΑ 24% για το κόστος της αντικαταβολής.

* Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Υπ' όψιν: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές στην Ελλάδα (περιοχές με απομακρυσμένο σταθμό εξυπηρέτησης της εταιρείας ταχυμεταφορών ή χωριά με δυσκολία πρόσβασης) η αποστολή μπορεί να είναι αδύνατη ή να χαρακτηρίζεται ως απομακρυσμένη/δυσπρόσιτη.Για αποστολή εμπορευμάτων σε απομακρυσμένη/δυσπρόσιτη περιοχή για βάρος  από  0 - 2 kg  το κόστος των μεταφορικών είναι 7.00 € με ΦΠΑ 24% , και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση επιβαρύνεται με 1.80 € / ανά κιλό με ΦΠΑ 24%.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η εκτέλεση της παραγγελίας σας στο σύνολο της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί, μέσω του καταστήματος Mrsmart.gr  - Συστήματα Επικοινωνίας Και Ασφάλειας,  που επιλέξατε, εντός 2- 3 εργάσιμων ημερών έως μια εβδομάδα  για όλη την  Ελλάδα από την από μέρους μας λήψη της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. Παραδόσεις θα πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των εμπορικών καταστημάτων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επιχείρηση  Mrsmart.gr δεν επεξεργάζεται ούτε αποστέλλει παραγγελίες τα Σαββατοκύριακα. Παραγγελίες που δεν έχουν αποσταλεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής θα αποστέλλονται το πρωί της Δευτέρας. Δεν ευθυνόμαστε για πιθανά διαφυγόντα κέρδη / πωλήσεις σχετικά με τις αποστολές.


Η πανελλαδική αποστολή προϊόντων δεν αφορά περιοχές που χαρακτηρίζονται απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες από την ACS και αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.acscourier.gr . Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με παραλαβή του δέματος από εσάς στο πλησιέστερο γραφείο εξυπηρέτησης της ACS της περιοχής σας.

Επίσης ορισμένα καταστήματα της ACS έχουν χαρακτηριστεί ως Δυσπρόσιτα επομένως υπάρχει επιπλέον κόστος στα μεταφορικά. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την επιπλέον χρέωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ώστε να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ


Newsletter
Γράψε εδώ το email σου...

   Skroutz.gr Partner   
© 2016 -2018 - mrsmart.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
© 2016 - 2018 - mrsmart.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top