ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

» Αρχική » SMARTBOX » ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 Όροι Χρήσης

 

Το smartbox.gr  είναι το πρώτο  συνδρομητικό κουτί που περιέχει ηλεκτρονικές συσκευές και gadgets.

Δηλαδή το παραγγέλνετε και σας έρχεται στο σπίτι.

Αν σας αρέσει, γράφεστε συνδρομητής για να το παίρνετε κάθε μήνα σε χαμηλή τιμή.

Η εγγραφή των συνδρομών ξεκινάει από τις 25 του τρέχοντος μήνα και αφορά τη συνδρομή επόμενου μήνα, η αποστολή των οποίων ξεκινά στις 10 του μήνα (πχ. παραγγέλνετε το  smartbox Οκτωβρίου  από τις 25 Σεπτεμβρίου για να το παραλάβετε μετά τις 10 Οκτωβρίου).

Η αποστολή των παραγγελιών ξεκινάει στις 10 κάθε μήνα (και σε περίπτωση αργίας την επόμενη εργάσιμη). Ακολουθείται η σειρά παραγγελίας (οι παλαιότερες παραγγελίες αποστέλλονται πρώτες), με εξαίρεση τις παραγγελίες των Συνδρομητών 3 και 6 μηνών, οι οποίες έχουν προτεραιότητα.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής  που έχετε επιλέξει και η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται σε τρίτα πρόσωπα ή υπηρεσίες.

Η συνδρομή του smartbox.gr  δεν ανανεώνεται αυτόματα. Χρεώνεστε μόνο για τους μήνες συνδρομής που έχετε επιλέξει, και μόνο για αυτούς. Και στο τέλος της συνδρομής, εφόσον το επιθυμείτε, πρέπει να επαναλάβετε την διαδικασία αγοράς νέου πακέτου συνδρομής.

Σε περίπτωση εξάντλησης κάποιου προϊόντος ενδέχεται να υπάρξουν πρόσθετες καθυστερήσεις μέχρι την εκ νέου παραλαβή των προϊόντων.

Τα επιμέρους προϊόντα περιλαμβάνονται στο κουτί μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα αντικατασταθούν με άλλα προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Διαδικασία παραγγελίας

Η παραγγελία ολοκληρώνεται σε 4 βήματα:

Στο 1ο βήμα εισάγετε στο Καλάθι Αγορών τη συνδρομή του smartbox.gr που επιθυμείτε και επιλέγετε Αγορά.

Στο 2ο βήμα επιλέγετε ολοκλήρωση της παραγγελίας σας .Εάν είστε ήδη μέλος συμπληρώνετε  το e-mail σας και τον προσωπικό κωδικό σας. Εάν δεν είστε μέλος κάνετε εγγραφή.

Στο 3ο βήμα μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας  επιλέγετε  ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :

Ø  Παραλαβή από κατάστημα

Ø  Courier

και ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Ø  Μετρητά κατά την παραλαβή (σε περίπτωση που επιλέξατε παραλαβή από το κατάστημα)

Ø  Αντικαταβολή (μόνο για συνδρομή του smartbox 1 μηνός)

Ø  Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα (Visa - Maestro)

Στο 4ο βήμα αφού ελέγξετε τα στοιχεία της παραγγελίας  ολοκληρώνετε την παραγγελία σας .

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας έχει αποσταλεί  ένα αυτοματοποιημένο email με όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας  σας που υπήρχαν στην προηγούμενη σελίδα (παρακαλούμε ελέγξτε το email σας).

Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών του smartbox.gr, θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό email.


Οι αποστολές γίνονται με την υπηρεσία courier .

 

 

Πολιτική επιστροφών και ακυρώσεων

Ακύρωση της παραγγελίας  μπορεί να γίνει στις εξής περιπτώσεις:

  1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω («back») και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «Αφαίρεση».
  2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί και τιμολογηθεί ακόμα το προϊόν μπορείτε ή  να καλέσετε στο 2310556200 και ένας συνεργάτης μας να αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας,  ή να μας στείλετε e-mail στο info@smartbox.gr .Και στις δύο περιπτώσεις  θα πρέπει να γίνει εντός 7 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής και θα χρειαστεί να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο και τον κωδικό της παραγγελίας  σας .

 

Επιστροφή - Αντικατάσταση προϊόντος

 

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εντός του smartbox  φτάσει με σοβαρές βλάβες ( π.χ. κομμένο καλώδιο, σπασμένη οθόνη, κτλ) θα αντικατασταθούν εκ νέου τα συγκεκριμένα προϊόντα. Δεν αντικαθίστανται όλο το smartbox.

Πρέπει να  επικοινωνήσετε με το κατάστημα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο τηλέφωνο 2310556200 ή στο mail info@smartbox.gr , προκειμένου να επισημάνετε το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του.

Εφόσον πρόκειται για προϊόν, να μην έχει  χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται εντός της συσκευασίας του στην κατάσταση που απεστάλη.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα  πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις) και στην αρχική του συσκευασία.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα και τα ονόματα χώρου στα οποία είναι αναρτημένος ο διαδικτυακός τόπος αποτελούν περιουσιακά αγαθά της εταιρίας. Η εταιρία επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, διοικητικές και ποινικές νομικές ενέργειες εναντίον κάθε παραβάτη των σχετικών όρων που αφορούν την χρήση επί των ανωτέρω περιουσιακών αγαθών της.

Τα περιεχόμενα στην ιστοσελίδα του smartbox.gr προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τα κείμενα, το σχεδιασμό, ιδίως τα γραφικά υπόκεινται στην αποκλειστική άδεια του smartbox.gr. Η αναπαραγωγή της σελίδας μας επιτρέπεται μόνο για τον καθορισμό της επικοινωνίας των επιχειρήσεων ή να έρθετε σε επαφή με το smartbox.gr . Αντίγραφα, ακόμη και σε τροποποιημένη μορφή, ιδίως στην περίπτωση των φωτογραφικού και κινηματογραφικού υλικού δεν επιτρέπεται χωρίς γραπτή άδεια από το smartbox.gr. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Η εταιρία επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, διοικητικές και ποινικές νομικές ενέργειες εναντίον κάθε παραβάτη των σχετικών όρων που αφορούν την χρήση επί των ανωτέρω περιουσιακών αγαθών της.

Η επιχείρηση  smartbox.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η smartbox.gr  αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.mrsmart.gr  και smartbox.gr  αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ


Newsletter
Γράψε εδώ το email σου...

   Skroutz.gr Partner   
© 2016 -2018 - mrsmart.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
© 2016 - 2018 - mrsmart.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top