Mr Smart

Πολυετή εμπειρία και αγάπη για την  τεχνολογία ήταν η κινητήρια δύναμη για την ίδρυση της  επιχείρησης  Mr Smart.gr , την πιο καινοτόμο και ενημερωμένη εταιρία στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου που ως  σκοπό έχει την παροχή των πιο σύγχρονων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσπαθεί καθημερινά να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Η συνεχής ενημέρωσή μας από το εξωτερικό αλλά και η επιμονή μας να υποστηρίζουμε εγχώριες εταιρείες και ιδέες δημιουργούν μια πλήρως ανανεωμένη και ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων.

Οι συνεχείς προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή Τεχνολογικά Προηγμένων Συστημάτων Ασφαλείας , Ελέγχου & Επικοινωνίας , αλλά και η σύζευξη αυτών των συστημάτων έφεραν την επιχείρηση πιο κοντά σε στρατηγικές και επώνυμες συνεργασίες.

Η ποικιλία των brands όπου θα συναντήσει κάποιος στο ηλεκτρονικό  μας κατάστημα εγγυάται μια πολύ όμορφη εμπειρία shopping.

Η επιχείρηση  Mr Smart.gr είναι εδραιωμένη συνεργάτης της συντριπτικής πλειονότητας των κατασκευαστών ηλεκτρονικών παγκοσμίως, γεγονός που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας ενώ ως εγγύηση προσφέρει την ίδια την εγγύηση του κατασκευαστή, εξασφαλίζοντας έτσι τέλεια αξιοπιστία για τις αγορές σας.

H επιχείρηση Mrsmart.gr αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες και σεβαστές ανάγκες των πελατών της σας παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης των αγορών σας με τους πλέον ευέλικτους τρόπους πληρωμής χρησιμοποιώντας  το ασφαλές περιβάλλον  της τράπεζας Πειραιώς  (πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), Symantec Class 3 EV SSL CA – G3  επιβεβαιωμένο από Symantec Corporation  για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες CoinJoin. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρέχονται και άλλοι τρόποι εξόφλησης των αγορών σας, είτε με αντικαταβολή είτε με προσωπική σας κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας. Πολιτική της  επιχείρησης Mrsmart.gr αποτελεί πάντα η διευκόλυνση του πελατειακού κοινού στις συναλλαγές του και η πραγματοποίηση των συναλλαγών σε ασφαλές και αδιάβλητο περιβάλλον.

Η τεχνογνωσία μας και η εμπειρία μας στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας, είναι πάντα στη διάθεσή σας, απαλλάσσοντάς σας από την ανάγκη να γνωρίζετε εσείς εκ των προτέρων εξειδικευμένες λεπτομέρειες. Επικοινωνήστε μαζί μας και επιτρέψτε μας να σας πληροφορήσουμε για όλα τα θέματα που σας απασχολούν χωρίς να χρειάζεται να γίνετε εσείς ο ειδικός.

Πλοηγηθείτε στους καταλόγους μας και γνωρίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας εύκολα και άνετα μέσω του διαδικτύου χωρίς επιπλέον χρονοβόρες διεργασίες.

Η φυσική  έδρα της επιχείρησης  βρίσκεται στην οδό  Ι.ΚΩΛΕΤΤΗ 36 στον 3ο όροφο στη Θεσσαλονίκη, έναν πολυχώρο με έκθεση, αποθήκη και  γραφεία.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας προκειμένου να βρούμε την λύση που σας ταιριάζει.

Τι μπορούμε να κάνουμε για σας;

• Υποστήριξη
• Καλύτερη ποιότητα
• Ταχύτερη παράδοση
• Εξυπηρέτηση πελατών
• 5000+ ικανοποιημένοι πελάτες

Τρόποι πληρωμής

• Αντικαταβολή μέσω ACS Ccourier (Πρόσθετο κόστος +2,50 €)
• Πιστωτική κάρτα (Visa / Mastercard)
• Τραπεζική κατάθεση (η εξόφληση προηγείται πάντα της αποστολής)

Τρόποι αποστολής

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί ένα αυτοματοποιημένο e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας που υπήρχαν στην προηγούμενη σελίδα.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας!

Η εκτέλεση της παραγγελίας σας στο σύνολο της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί, μέσω του καταστήματος Mrsmart.gr – Συστήματα Επικοινωνίας Και Ασφάλειας, που επιλέξατε, εντός 2- 3 εργάσιμων ημερών έως μια εβδομάδα για όλη την Ελλάδα από την από μέρους μας λήψη της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. Παραδόσεις θα πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των εμπορικών καταστημάτων.