Επισκευές - Επιστροφές


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, ο αγοραστής δικαιούται εναλλακτικά χωρίς επιβάρυνσή του α) επισκευή του προϊόντος ή β) αντικατάστασή του ή γ) αναλογική προς το ελάττωμα μείωση του τιμήματος ή δ) υπαναχώρηση από την πώληση.

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον:

 • Η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή παραδίδεται είδος άλλο από αυτό της παραγγελίας ή λάθος ποσότητα ή ελαττωματικό προϊόν ή κατεστραμμένη συσκευασία.
 • Ο καταναλωτής επικοινωνήσει με το κατάστημα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο τηλέφωνο 2310556200 ή στο mail info@mrsmart.gr  , προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του.
 • Εφόσον πρόκειται για προϊόν, να μην έχει  χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται εντός της συσκευασίας του στην κατάσταση που απεστάλη.
 • Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα  πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις) και στην αρχική του συσκευασία.
 • Σε περίπτωση βλάβης του προϊόντος ο καταναλωτής οφείλει να συμπληρώσει την ειδική φόρμα RMA που θα βρει στην ιστοσελίδα και να τη στείλει μέσω e-mail στο info@mrsmart.gr ή με fax στο 2310500069. Το τμήμα επισκευών της επιχείρησης θα έρθει σε επικοινωνία με τον πελάτη μόλις λάβει το αίτημά του.
 • Οι επιστροφές και οι επισκευές  προϊόντων πραγματοποιούνται με την ταχυδρομική εταιρία που θα σας υποδείξουμε για τους πελάτες μας και με επιβάρυνση του πελάτη.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα μεταφορικά έξοδα. Η προθεσμία αυτή αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο καταναλωτής εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών. 

Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή είναι δυνατή εφόσον :

 • Αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@mrsmart.gr με ένδειξη επιστροφή και αναφορά του κωδικού παραγγελίας.
 • Αφορά σε προϊόν για το οποίο ΔΕΝ έχει προηγηθεί εξατομικευμένη παραγγελία.
 • Συμπληρώσει και αποστείλει το σχετικό έντυπο υπαναχώρησης που του χορηγείται κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας.
 • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο οι ετικέτες του προϊόντος.
 • Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος, όπως η εγγύηση, οι οδηγίες χρήσεις, και η απόδειξη αγοράς.
 • Το προϊόν αποσταλεί στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη.

Η επιχείρηση Mr Smart.gr  δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής. 

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η επιχείρηση Mr Smart.gr  έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.

Σε περίπτωση εμπρόθεσμης ακύρωσης της παραγγελίας τα χρήματα θα επιστρέφονται ανάλογα με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή από τον πελάτη όταν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή.  

Ειδικότερα :

·         οι συναλλαγές με χρήση πιστωτικής  κάρτας θα ακυρώνονται

·         στις συναλλαγές με αντικαταβολή θα γίνεται κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό  λογαριασμό που θα μας υποδεικνύει ο πελάτης.

·         στις συναλλαγές με τραπεζική κατάθεση θα γίνεται κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό  λογαριασμό που θα μας υποδεικνύει ο πελάτης.

   ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

   Αίτηση αποστολής εξοπλισμού για έλεγχο, επισκευή ή αντικατάσταση (RMA)

 

 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ


Newsletter
Γράψε εδώ το email σου...

   Skroutz.gr Partner   
© 2016 -2018 - mrsmart.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
© 2016 - 2018 - mrsmart.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top